wtorek, 23 września 2014

Placki migdałowe z bananami i syropem klonowym / Almond pancakes with bananas and maple syrup





Składniki:

Element Ziemi: oliwa, siemię lniane, mąka kukurydziana, syrop klonowy, banany, migdały, mleko migdałowe,
Element Metalu: imbir,
Element Wody: sól,
Element Drewna: cytryna,
Element Ognia: cukier wanilinowy

Do miski wlewamy odrobinę oliwy i następnie dodajemy zmielone siemię lniane oraz zmielone migdały. Wsypujemy mąkę kukurydzianą, a  następnie dolewamy mleko migdałowe mieszając całość, tak aby uzyskać idealną konsystencję ciasta [Z]. Szczyptę imbiru [M]. Szczyptę soli [W]. Dodajemy kilka kropel cytryny [D] oraz cukier wanilinowy [O]. Całość mieszamy ponownie.

Na rozgrzaną na patelni oliwę wlewamy ciasto przed przerzuceniem placka na drugą stronę kładziemy na nim plasterki banana. Po upieczeniu obu stron posiłek jest gotowy do jedzenia!

Nasze placki migdałowe zjedliśmy z syropem klonowym.

Smacznego!


Ingredients:

Element of Earth: olive oil, flax seeds, corn flour, maple syrup, bananas, almonds, almond milk,
Element of Metal: ginger powder
Element of Water: salt,
Element of Wood: lemon,
Element of Fire: vanilla powdered sugar

Into the bowl pour some olive oil and  add right a way milled flax seeds and milled almonds. Add corn flour and then pour almond milk  stiring at the same time all ingredients together to achieve perfect dough [E]. Give a pinch of milled ginger [M] and a little bit of salt [Wa]. A few drops of lemon juice [Wo]. And at the end  vanilla powdered sugar [F]. Whisk.

Into the frying pot with warmed-up olive oil pour some dough, and before You flip it sides put some banana slices on it. After frying both sides it's ready to eat!

We've eaten our almond pancakes with maple syrup. 

Enjoy your meal!

Veguys Eat

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz