Składniki:
Element Ziemi: oliwa, ziemniaki,
Element Metalu: kalafior, kalarepa, rzodkiew, pieprz czarny, czosnek,
Element Wody: sól, woda,
Element Drewna: cytryna, nać pietruszki,
Element Drewna: cytryna, nać pietruszki,
Element Ognia: kurkuma.
Zanim zaczniesz gotować umyj dokładnie warzywa, obierz je i potnij je na mniejsze kawałki.
Do garnka z gotującą się wodą (O) dodaj oliwę oraz pocięte na mniejsze kawałki ziemniaki (Z). Następnie dodaj rożyczki kalafiora, kawałki kalarepy, szczyptę pieprzu (M) oraz szczyptę soli. Dodaj odrobinę zimnej wody jeśli uważasz, że jest to potrzebne (W). Dodaj kilka kropel soku z cytryny (D) oraz szczyptę kurkumy (O). Gotuj na wolnym ogniu.
Zanim zaczniesz gotować umyj dokładnie warzywa, obierz je i potnij je na mniejsze kawałki.
Do garnka z gotującą się wodą (O) dodaj oliwę oraz pocięte na mniejsze kawałki ziemniaki (Z). Następnie dodaj rożyczki kalafiora, kawałki kalarepy, szczyptę pieprzu (M) oraz szczyptę soli. Dodaj odrobinę zimnej wody jeśli uważasz, że jest to potrzebne (W). Dodaj kilka kropel soku z cytryny (D) oraz szczyptę kurkumy (O). Gotuj na wolnym ogniu.
Jeśli warzywa już zmiękły zdejmij je z palnika i przestudź.
Przełóż do blendera. Dodaj odrobinę oliwy (Z), kilka ząbków czosnku (M),
odrobinę wody (W), nać pietruszki (D) oraz szczyptę kurkumy (O). Zblenduj.
Podawaj ze starta na tarce rzodkiewką.
Smacznego.
Podawaj ze starta na tarce rzodkiewką.
Smacznego.
Ingredients:
Element of Earth: olive oil, potatoes,
Element of Metal: cauliflower, kohlrabi, radish, black pepper, garlic,
Element of Water: salt, water,
Element of Wood: lemon, parsley,
Element of Fire: turmeric
powder.
Before You start cooking wash caefully all of the veggies, peel and chop them all.
Into the pot with boiling water (F) add a little bit of olive oil and chopped potatoes (E). Afterwards add pieces of cauliflower, chopped kohlrabi, a pinch of black pepper (M) and a pinch of salt. Pour in a little bit of water if necessary (Wa). Add a few drops of lemon juice (Wo) and a pinch of turmeric powder (F). Simmer.
If vegetables soften take them of the burner and cool. Then put them into the blender with right a way: a little bit of olive oil (E), a few cloves of garlic (M), a little bit of clear water (Wa), a parsley (Wo) and a pinch of turmeric powder (F). Blend.
Offer kohlrabi cream with grinded radish.
Enjoy your meal.
Veguys Eat
Before You start cooking wash caefully all of the veggies, peel and chop them all.
Into the pot with boiling water (F) add a little bit of olive oil and chopped potatoes (E). Afterwards add pieces of cauliflower, chopped kohlrabi, a pinch of black pepper (M) and a pinch of salt. Pour in a little bit of water if necessary (Wa). Add a few drops of lemon juice (Wo) and a pinch of turmeric powder (F). Simmer.
If vegetables soften take them of the burner and cool. Then put them into the blender with right a way: a little bit of olive oil (E), a few cloves of garlic (M), a little bit of clear water (Wa), a parsley (Wo) and a pinch of turmeric powder (F). Blend.
Offer kohlrabi cream with grinded radish.
Enjoy your meal.
Veguys Eat
wygląda bardzo apetycznie, bombowy kolor :)
OdpowiedzUsuń